Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/37/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/37/19/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir; Tuzköy Mahallesi Yolu Üzerinde Trafik Kazası; 2 Yaralı!
Bu sabah saatleri'nde Gülşehir ilçesi; Kapadokya Hava Limanı yolu'nun 5. km sinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı...
NOGDO AB Projesi Yarışması Ödül Töreni
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Almanya Duisbu..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir'i Temsil Edecek
Kardelen satranç takımı Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği satranç turnuvasında Nevşehir'i temsil etmeye hazır. ..
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Derinkuyuda Son Yolculuğuna Uğurlanacak.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Şehit olan Derinkuyulu Asts..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
Gülşehir Kurşunlu Camii'nde Tadilat Çalışması yapıldı.
Gülşehir Kurşunlu Camii'nde bululunan Abdest alma bölümü'nde yenileme çalışması yapıldı.
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
Futbol Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI