Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/38/rss/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/38/rss/15" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de “Minik Eller” Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafınd..
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ BAŞVURULARI İÇİN YARIN (31 MAYIS 2022 ) SON GÜN!!
31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek başvurular öncesinde İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce okullarda “Deneyap Teknoloj..
NEVÜ Kozaklı MYO’dan Kayseri Çocuk İzlem Merkezi’ne Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü Sosyal Hizm..
NEVÜ’den HES Kablo’ya Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Böl..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
NİSAN AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 40,193 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlügü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
NEVÜ’de “Alışveriş Bağımlılığı” Semineri Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından, bağımlılık seminerlerin ..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Ramazan Bayramı Mesajı
Mübarek üç ayların sonuncusu, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak idrak ve ihya ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayı’nı tama..
NEVÜ Kozaklı MYO’da KPSS-DGS Motivasyon ve Çalışma Teknikleri Semineri Verildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı MYO, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS..
MART AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 28.355 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ..
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI