Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/4/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/4/29/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Çırak öğrenci kayıtları 14 Ekim’de sona eriyor.
30 Eylül 2016 Cuma günü sona erecek çırak kayıtları süresi 14 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı.
GİTAR EĞİTİMİNE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden Gitar eğitimlerine gençler büyük ilgi gö..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ, 7. ULUSLAR ARASI KAPADOKYA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Kapadokya'nın İlk Butik Otel Belgesi Kayakapı’nın
Nevşehir İli Ürgüp İlçesi’nde “Kapadokya’nın Premium Oteli” iddiasıyla hizmet veren Kayakapı Premium Caves – Cappadocia,..
ŞEHİT POLİS NURETTİN TEKİN TÖRENLE UĞURLANDI
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Nurettin TEKİN’i..
İmam Hatip Liseleri Öğrencileri İçin Gerçekleştirilen Yaz Etkinliği Sona Erdi
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından; öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren,..
Nevşehir'de 35 STK, Darbe Girişimini Lanetledi.
Nevşehir’de, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kapadokya Genç İşadamları Derneğinin (GİAD) öncülük ettiği ve 35 siv..
ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE 236 ETKİNLİK YAPILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi 2015-2016 etkinlik ta..
Nevşehir İli'nde Bulunan İç Sularda; Av Yasakları Sona Erdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, iç sularda avlanma yasağının 15 Haziran'da sona erdiğini bildirdi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI