Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/44/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/44/37/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Gökkuşağı Ekibi Köy Yollarında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite-şehir işbirl..
Kapadokya Üniversitesi ‘Öncülere Vefa Projesi’ Kapsamında Cemil Meriç Dersliği Açtı
Kapadokya Üniversitesi, yerleşkelerinde tarihte iz bırakan aydınların isim ve fikirlerini yaşatmak amacıyla bir çalışmay..
Ocak Ayında Kapadokya Havalimanı'nda 27,826 Yolcuya Hizmet Verildi
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2019 yılı Ocak ayı havalimanı istatistiklerine göre; ocak ayında Kapadokya Hav..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
Kapadokya Üniversitesinde ‘Kapadokya ve Koruma’ Konuşuldu
Kapadokya’nın korunması amacıyla yaptığı titiz ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Restoratör Mimar Aslı Özbay, Kapadokya..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
23. EMITT Sona Erdi
Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sona erdi. İstanbul Beylikdüzü TÜ..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
Mülakatlarda Başarının Sırları Kapadokya Üniversitesinde Anlatıldı
Kapadokya Üniversitesi, öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “İş Mülakatlarında Başarının Sırları” başlıklı söyleşid..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI