Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/reklam/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/reklam/25/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/reklam/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/reklam/25/36" İLE İLGİLİ HABERLER

 07 Temmuz 2020 Salı ‪Nevşehir korona virüs tablosu . VAKA SAYISI :1
07,07,2020 Tarihli açıklanan Koronavirüs rakamlarına göre Nevşehir'de 1 kişiye daha Koronavirüs teşhisi konuldu. ..
TÜRK EĞİTİM SEN’DEN TÜM NEVŞEHİR’E ÇAĞRI YENİ OKUL BİNALARI YAPALIM.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı yazılı basın açıklaması ile artık tüm dünyada olduğu gibi Tü..
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
Rektör Aktekin, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Değerlendirme Toplantısında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet M..
Rektör Aktekin’den Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Kitap Hediyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite kütüphanesinde sınavlara hazır..
Nevşehir Valiliğinden Koronavirüs Tedbirleri/ Nikâh Merasimlerinde Uygulanacak Tedbirler Hakkında Açıklama
Nevşehir Valiliği Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Korona..
Rektör Aktekin: Üniversite olarak MSÜ ve YKS Sınavları İçin Gerekli Tüm Tedbirleri Aldık
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak ÖSYM tarafından yapılac..
NEVÜ Öğrencileri İçin "Yaşamın Her Anında Sağlıklı Beslenme" Konulu Seminer
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Diyetisyen H..
NEVÜ’den “Fiziksel Aktivite ve Hareketli – Hareketsiz Yaşam” Konulu Söyleşi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Fiziksel ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI