Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/10/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/10/29/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

 İlçe Milli Eğitim Müdürü CEYLAN'ndan 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yıl Sonu Mesajı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı'nın sona ermesi münasebetiyle bir mesa..
NEVŞEHİR’DE ENGELSİZ SERA
Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir tüm engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla K..
KAPADOKYA KAN AĞLIYOR!
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ''KAPADOKYA KAN AĞLI..
Kardelen Futbol Turnuvası Şampiyonları
Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde düzenlediği futbol turnuvasında birinci olan sınıflara kupaları verildi. ..
Birlik Başkanı Ördü'den, İl Milli Eğitim Müdürü Demir'e ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Atanan Murat Demir'e Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Beraberindeki Heyet Hayır..
Başarılı 30 İlkokul Öğrencisine Bisiklet Dağıtımı Yapıldı.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN´ın katılımı ile başarılı 30 İlkokul öğre..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü İletişim Yolu İle Dolandırıcılık konulu imsakiye Dağıttı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri halkı dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendir..
Kapadokya Havalimanı 2016 Yılı Mayıs Ayı İstatistikleri Açıklandı.
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2016 yılı Mayıs Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Türkiye Geneli Havaliman..
Kardelen Eğitim Kurumlarında Bilim Şenliği
Kardelen Eğitim Kurumları Fen Bilimleri öğretmeni Merve KARACA AY önderlinde 5. Sınıf öğrencileri bilim şenliği yaptı...
Halk Eğitim Eski Müdürlerinden A. Dursun Veziroğlu Vefat Etti.
Gülşehir ilçesi'nde uzun yıllar Öğretmenlik görevinde bulunan ve Halk Eğitim Müdürlüğü'de yapan Arif Dursun Veziroğlu V..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI