Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/13/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/13/53/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

5.Cappadox Festivali 2020 Yılında Gerçekleşecek
Pozitif Grubu İdari İşler Direktörü Canan Zehir, Cappadox 5. Edisyonu 2020 Yılında Gerçekleşeceğini bildirirken “İlki 20..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCUSU MERVE GÜNDÜZ, BÖLGE İKİNCİSİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masa Tenisi sporcusu Merve Gündüz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasy..
TÜRK EĞİTİM SEN; ORTA AVRUPA VE ÇANAKKALE’YE İKİ KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLİYOR.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi her yıl düzenlediği gezi faaliyetlerine 2019 yılında da bir yurt içi bir de yurt dışı tu..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
Türk Eğitim Sen’den Döneme Anlamlı Başlangıç
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının 2.dönemi ziyaret ettiği okull..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
İkinci Dönem Eğitim- Öğretim Yılı Başladı
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönemi, 15 günlük yarıyıl tatilinin ardından İl genelinde okul öncesi, ilkokul, ort..
Öze İnsanlar Eğitim Merkezi Masatenisi Ekibi, Antalya Yolcusu
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Masa Tenisi ekibi, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TOSSFED) ta..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI