Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/16/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/16/51/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

MHP Gülşehir İlçe Teşkilatından Başkan Arısoy'a Sert Açıklama.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığı Gülşehirde gerçekleştirilecek olan toplantı konusunda kendilerinin b..
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEYLAN´IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102´inci yıl dönümün..
2017 Yılında Ürgüp'te 20.700 Fidan Toprakla Buluşacak
Bugüne kadar Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa binlerce fidanı toprakla buluşturan Ürgüp Belediyesi, Bu yıl ilçe nüf..
''Aslan Neferler Tim'' Adlı Hacker Grubundan Açıklama..
Aslan Neferler Tim Adlı Hacker Grubu; 21. Yüzyılda 5. Evre savaşların başladığı bu dönemde, Türk Hackerler ve Siber Güve..
Uçhisar Belediyesi personeli, hizmet içi eğitim sertifikalarını aldı.
Uçhisar Belediyesi tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında f..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Emmiler İlkokulu/Ortaokulu Ziyaret Etti.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN müdürlüğe bağlı köy okullarından Emmiler İlkokulu/Ortaokulu ziyaret ett..
Kadın Danışma Merkezi, Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor.
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, kuruluş hedefine uygun konumda kadınlara yönelik psikolojik destek, hukuksal ..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan, Denetimlere Devam Ediyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Atatürk İlkokulunda öğle yemeği denetiminde bulundu.
Nevşehir İl Genel Meclis 2017 Yılı Şubat Ayı Toplantısı Sona Erdi.
Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı olağan toplantıları tamamlandı.
Kadınlara Obezite ile Mücadele Konusunda Eğitim
Nevşehir Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi(KAÇEM)’nde çeşitli branşlarda açılan kurslara devam eden kadınlara Toplum Sağl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI