Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/2/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/2/16/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumlarından Teröre Lanet
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE Terör Saldırısı İle İlgi..
Milli Eğitim Müdürü Ceylan, Denetimlerine Devam Ediyor.
Gülşehir ilçe milli eğitim müdürü Yılmaz Ceylan, müdürlük bünyesindeki okullara yemek teminini sağlayan Mantarkaya Y..
Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi Eğitimlerine 450 Kadın Katıldı
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesinin yanında mesleki alanlarda istihdama dayalı olarak ev ekonomilerine katkıla..
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL YÖNETİM KURULU İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumları ile ilgili olarak Nevşehir Valiliği, Nevşehir Ticaret..
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’ Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencile..
İlçe Milli Eğitim Müdürü CEYLAN'dan Köy Okullarına Ziyaret.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN müdürlüğe bağlı köy okullarından Hacıhalilli ve Fakuşağı İlkokullarını z..
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir İl MilliEğitim Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticar..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 3..
Sözleşmeli Aday Öğretmenler'den İl Mili Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Bakanlık Öğretmen Yetiştirme ..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Kızılay'a iade-i Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kızılay..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI