Bugun...

"nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/27/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/s/keywords/nevu-rektoru-aktekin-den-2020-2021-egitim-ogretim-yili-hazirliklari-ile-ilgili-aciklama/27/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumu TÜBİTAK Projesi İle Nevşehir'i Temsil Edecek
TÜBİTAK tarafından düzenlenen ortaöğretim araştırma projeleri Kayseri Bölge yarışmasında Kardelen Eğitim Kurumları öğre..
Gülşehir'de Liseler Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda Liseler arasında İstiklal Marşı O..
Kardelen Eğitim Kurumu Öğrencileri Vadi Yürüyüşünde
Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce öğretmenleri Joanna SOLTSIAK GÜRPINAR ve Meryem EKİCİ eşliğinde Kardelenli ortaokul..
Tanrıver; “Bağımsızlığımızın Simgesi Olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Hırsını Milletin İmanıyla Bütünleştiren Şairdir”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 95.yılı ve Milli Şairimiz Mehmet..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cu..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
İlkbahar Şap Aşılama Programı Sona Erdi.
Nevşehir'de İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından yürütülen 2016 yılı Sonbahar Şap Aşılama Program..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI