Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/3/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/3/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Prof. Dr. Zeynep Aslan’a Teşekkür Belgesi
NGC Başkanı Ekici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ı makamında ziy..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması(fETO/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz günü gerçekleştirilen..
Genel Sekreter ÇÖMÇE'den Sağlık Çalışanlarına Demokrasi ve Şehitler Mitingi Çağrısı
Vatanına sahip çıkıp bir çağrı ile bir kahramanlık destanı yazıp demokrasiyi daha da güçlendiren yiğit halkımızın 20 gün..
Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor
Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasy..
Demokrasi Nöbeti 20. Gününde Artan İlgiyle Devam Ediyor
15 Temmuz günü bir grup haininin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti , Diriliş Meydanı’nda birlik ..
 Uğur Işılak Diriliş Meydanı'nda Nevşehirlilerle Buluştu. VİDEO HABER
Dombıra müziğinin eşsiz yorumcusu Uğur Işılak, Bir grup asker tarafından Darbeye teşebbüs edilmesinin 13. gününde (28.07..
Başkan Ünver'den Uğur Işılak müjdesi. VİDEO HABER
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 28.07.2016 Perşembe günü Uğur Işılak'ın Nevşehir'e gelerek Dombıra şarkısını bizz..
Rektör Kılıç: Gücünü Millet İradesinden ve Yasalardan Almayan Tüm Oluşumlara Karşıyız
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, milli iradeye, devletin ve milletin bölünmez bütün..
Gülşehir İlçe TEOG 1.'si Karacaşar Mahallesi'nden
25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıkland..
NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE BÜTÜN ÜYELER DAVETLİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Yemeği; Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkci ve TOBB ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI