Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/57/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-24-kasim-ogretmenler-gunu-paneline-katilacak/57/53" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Ömer Eren’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
3 Mayıs’ın Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk milliyetçiliğinin siyasi..
Prof. Dr. Fahrettin Altun'a yeni görev
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazet..
NEVÜ’den “Bâtinîlik ve Alevilik İlişkileri” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de “Bâtinîlik ve Alevilik İlişkileri” konulu panel düzenlendi...
NEVÜ Öğrencilerinden “Bahar Bisiklet Turu” Etkinliği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bisiklet Kulübü, Damla Nevşehir ve Nevşehir Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenle..
TUBİTAK TEYDEB Destekleri Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Nevşehir ilinde AR-GE potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği etkinlikleri kapsamın..
Songül Aktaş, Anneler Günü Yemeğine Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubenin düzenlemiş olduğu, An..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Etkinlik
Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi, Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekişt..
RASİM ARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAKİ 21 GÜNÜ ANLATTI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek: “İnşallah bu şe..
NEVÜ Öğrencileri 23 Nisan'da Çocukların Mutluluklarına Ortak Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Tarih ve Kültür Topluluğu (TAKUT) mensupları, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik v..
NEVÜ Fen Bilgisi Eğitimi Öğrencileri Anneleri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmen adaylarının ‘Topluma Hizmet Uygulama..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI