Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/1/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/1/39" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nede..
NGC’den Rektör Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin’i ziyaret etti.
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
LGS SINAVI İÇİN OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi; hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavlarının gerçekleşeceği okullarda dezenfe..
Rektör Aktekin, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Değerlendirme Toplantısında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet M..
Rektör Aktekin’den Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Kitap Hediyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite kütüphanesinde sınavlara hazır..
Rektör Aktekin: Üniversite olarak MSÜ ve YKS Sınavları İçin Gerekli Tüm Tedbirleri Aldık
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite olarak ÖSYM tarafından yapılac..
NEVÜ Öğrencileri İçin "Yaşamın Her Anında Sağlıklı Beslenme" Konulu Seminer
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Diyetisyen H..
NEVÜ’den “Fiziksel Aktivite ve Hareketli – Hareketsiz Yaşam” Konulu Söyleşi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Fiziksel ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI