Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/1/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/1/55" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik..
Açıkgöz 'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ’ ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve..
Milletvekili Açıkgöz'den ''Miraç Kandili Kutlama Mesajı"
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ'' "Miraç Kandili Kutlama Mesajı" yayımladı. ..
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ’den NEÜ'ye Ziyaret
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve Ak Parti Kurucu Üyesi Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini ziyaret..
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
Gizligider'den 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 5 Nisan Avukatlar günü münasebetiyle bir mesaj yay..
Kardelen Eğitim Kurumları’nda Mesleki Rehberlik Semineri Verildi
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde “Motivasyon, Mesleki Rehberlik ve Kariyer”, Konulu Seminer Veri..
AGD Nevşehir Şubesinden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya Ziyaret
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Şube Başkanı Abdurahim Doğru ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ün..
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEYLAN´IN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102´inci yıl dönümün..
GİZLİGİDER'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; Bugün, Türk Milletinin ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkal..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI