Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/11/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/11/30" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Özaltın’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
Nevşehir Belediyespor kulüp Başkanı Esat Özaltın’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
Vali İnci Sezer Becel’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Kadınlar tarih boyunca hem anne hem eş hem de çalışma hayatının içerisinde etkin bireyler olarak var olmuş ve toplumun ç..
NEVÜ NEVEMM’den “Bilim ve Felsefe Söyleşileri” Serisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından 20..
NEVÜ Rektörü Aktekin Sosyal Medya Üzerinden Öğrencilerle Söyleşide Buluştu
Nevşehir Genç İHH tarafından İHH Yönetim Kurulu Üyesi İskender Uğurlu’nun moderatörlüğünde düzenlenen söyleşi programı i..
Nevşehir Bahçeşehir Kolejinden Rektör Aktekin’e Ziyaret
Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç ve Lise Müdür Yardımcısı Gökçen Karataş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli..
Rektör Aktekin Kapadokya Yaşayan Miras Müzesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merk..
NEVÜ’de Üçüncü Grup “İlk Yardımcı Eğitimleri” Tamamlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulunda, kurum personellerinin “İlk Yardımcı..
Rektör Aktekin, Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Eğitim Fakültesini ziyaret ederek in..
Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Zorlu’dan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Re..
NEVÜ “UNİKOP 1. Olağan Üst Kurul Toplantısı”na Ev Sahipliği Yapacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) dönem başkanlığının '2021 Yılı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI