Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/20/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/20/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
Türkiye Finallerine Katılacak Kardelenli Sporcular Madalyalarını Aldı
Kardelen Eğitim Kurumları'nın minik jimnastikcileri Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar ve düzenlenen tören ile..
"Kardelenler Okusun" Projesi İle Gülşehir'deki Okullara Kitap Dağıtımı Yapıldı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları "Kardelenler Okusun" projesi kapsamında Nevşehir genelinde çeşitli oku..
Kardelen Eğitim Kurumları "Ödüllü Seviye Tespit Sınavı" Başvuruları Başladı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Mart tarihleri arasından il genelinde yapılacak Seviye Tespit S..
Kardelenli Öğrenciler Kadına Şiddete "HAYIR" dedi.
Kardelen Eğitim Kurumları Lise Öğrencileri ve Öğretmenleri Kadına Şiddeti ve Erken Yaşta Evliliği Protesto Ederek Basın ..
NGC Başkanı Bayram Ekici, Teşekkür Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gazetec..
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’den NEHÜ'ye Ziyaret
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI