Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/26/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/26/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali İnci Sezer Becel’in Anneler Günü Mesajı
Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir meta ile ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Tarifi imkânsız ..
Derinkuyu MYO’dan 2021-2022 Dönemi Eğitim Öğretim Hazırlıkları İşbirliği ve İnceleme Ziyaretleri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu,..
YÖK Başkanı Saraç NEVÜ Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Senato ve ..
Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Taziye Mesajı
Nevşehir Belediyespor Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Esat Özaltın Kocaeli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ha..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde akşam saatleri..
Ekici’den taziye mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Ekici, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer içi..
NEVÜ’de ‘İHA Teknolojisi ve Operasyonları Programı’ Açıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) bünyesinde ‘İnsansız Hava Aracı (İHA) Teknolojisi Operasyonları Programı’ ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlı..
Rektör Aktekin, Trabzon Öğretmen Akademisi’nin Konuğu Olacak
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Trabzon Öğretmen Akademisi’nin Konuğu Olacak
NEVÜ’den Bilim ve Teknoloji Merkezlerine Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, bilim ve teknoloji me..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI