Bugun...

"nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/9/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/s/keywords/nevu-rektoru-prof-dr-semih-aktekin-in-yuksekogretim-kurumlari-sinavi-2022-yks-mesaji/9/58" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı
Ekici’den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Denetim Kurulu Üyesi Bayram Ekici, ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak'ta Birlik mesajı verecek.
Nevşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan Nevşehir Gazeteciler Cemiyet üyesi basın mensupları, Gazeteciler Cemiyeti'ni..
Gülşehir Kaymakamı Kayhan'dan Yeni Yıl Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Hasan KAYHAN yeni yıl münasebeti ile mesaj bir yayınladı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından Duyuru!
Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulları Kanunu kapsamında Komisyon yetki alanında olan Nev..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Peygamber Efendimizin yaşayışı, hadisi şerifleri ve O’nun sünnetleri sayesinde ..
Rektör Kılıç'tan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fa..
Rektör Prof. Dr. Kılıç'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü münasebetiyle bir Mesaj yayınladı...
GİZLİGİDER’DEN 15 TEMMUZ SONRASI MİLLİ İRADE NÖBETİNE TEŞEKKÜR.
AK Parti Nevşehir Milletvekili sayın Ebubekir GİZLİGİDER 15 Temmuz darbe girişimi sonrası meydanlarda milli iradeye sahi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI