Bugun...

"nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/rss/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/rss/44" İLE İLGİLİ HABERLER

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Sürdürülebilirlik Eğitimi Düzenledi
Nevşehir TKDK İl Koordinatörlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiric..
Girişimcilik Bilgisi ve Kamu Destekleri’ Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından ‘Girişimcilik Bilgisi ve Kamu Destekleri’ konulu ko..
NEÜ'de 5. Geleneksel Hamsi Şöleni Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Tarih ve Kültür Topluluğu tarafından g..
Av. Sema YURTBİLİR YAVUZ'dan Kadına Yönelik Şiddet Konferansı‏
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’nce sağlık personeline yönelik olarak “Kadına Yönelik Şiddet” konulu konferans düzenlenecek..
İletişim Yoluyla Dolandırıcılık Konulu Toplantı düzenlendi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz tarafından son günlerde artan telefon dolandırıcılıklarına karşı Kent Güvenlik Danışma Kur..
Nevşehir'de Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi
Nevşehir'de Sosyal Bilimler alanlarında görevli öğretmenlerimize yönelik ´Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi’ kapsamında öğr..
NEÜ'de ‘Akademide Kadın Çalışmaları’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı Akademi Kadın Çalışmaları ve Sorunları ..
CANLI HAYVAN TİCARETİ YAPAN SATICILARA EĞİTİM DÜZENLENDİ
Nevşehir'de canlı hayvan ticareti yapan satıcılara çalışma izni verilmesi ve hayvanların nakilleri sırasında refahı ve k..
ÜNVER :  “ENGELLİLERİN TOPLUM HAYATINA KATILMALARI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
KADINLARA YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kadın Danışma Merkezi, kadınların..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI