Bugun...

"nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/29/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/29/23" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Gökkuşağı Ekibi Köy Yollarında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite-şehir işbirl..
ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ’NDEN VALİLİK ZİYARETİ
Ankara Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Kurumu Odak Yayıncılık’tan Özay Sağır ve beraberindekiler Nevşehir Valisi ..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
Telefon Kaçakçılığı Ve IMEI Klonlamayı Önlemesine Yönelik Operasyon Düzenlendi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Telefon Kaçakçılığı Ve IMEI Klonlamayı Önlemesine Yönelik Operasyon Düzenledi. ..
KAPEM’DEN OKUL ÖNCESİ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ KURSU
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘nde, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği h..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
NEVÜ Gökkuşağı Projesi Köprüler Kurmaya Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi tarafından üniversite-şehir işbirliğini pekişti..
NEVÜ’de “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde “Mevlid-i Nebi Ha..
 Miniklere Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi.
Nevşehir Damat İbrahim Paşa Okulu Anasınıfında eğitim gören 80 öğrenciye 08.11.2018 günü 10:00-11:00 ve 14.00- 15:00 saa..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI