Bugun...

"nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/45/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/s/keywords/nevu-sosyal-bilimler-enstitusu-ogrencilerine-yonelik-acik-erisim-sistemleri-egitimi-duzenlendi/45/34" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ ve Pakistan Wah Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Pakistan Wah Üniversitesi arasında öğretim ve araştırma elamanları ile..
NEVÜ Öğrencileri ÜNİLİG Boks Türkiye Şampiyonası’ndan Şampiyonlukla Döndü
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Üniversite Sporları Federasyonu (TÜS..
 ‘’Öğrencilere Trafik Bilincinin Geliştirilmesi’’ Eğitimi Verildi.
“Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ ve ‘’Güvenli Okul Yolu’’ projeleri kapsamında; ‘’Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliş..
AHİKA Tarafından Ücretsiz Online Çizgi Film Eğitimi
2022-2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından çizgi film sanatını meslek edinmek isteyen ..
Geleneksel Sultan Nevruz Cemi Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü, Ankara TV, Ehl-i Hak Aka..
Depremin Kadın Kahramanları Düzenlenen Panelde Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ‘8 Mart Dünya Kad..
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’tan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
NEVÜ-SBE Dergisi “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” Özel Sayısı Çıkarıyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Dergisi, “Doğal ve Kültürel Miras Turizm..
Jandarmadan “Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme” Eğitimi.
KOM Şube Müdürlüğü ekipleri “Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme” faaliyetleri çerçevesinde eğitim verdi...
NEVÜ Eğitim Fakültesi'ne Bir Profesör Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün üst yönetim organı olan ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI