Bugun...

"ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/38/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/38/32" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili AÇIKGÖZ'den 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün 2016-2017 eğitim öğretim yılı yarı ..
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Şehit Furkan Demir İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Şehidimiz Polis Memuru Furkan DEMİR'in Şehit düşmesi sebebi ile bir taziye mesajı yayınlad..
ÜNVER’den Baş Sağlığı Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eli kanlı terör örgütünün ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı giriştiği saldırıl..
NTSO Girişimcilik Eğitimleri; Kadın Girişimciler Mentörlüğünde Başlıyor.
Odamızca her ay düzenlenen Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri bu ay TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulunun me..
Gazeteci-Yazar Karazorlu, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti
‘Aldırma Gönül Aldırma’, ‘Bir Sürprizim Var’, ’Şakrak –Gizli Görev”, ‘Şakrak Faaliyet Kitabı’ ve’ Dut Ağacı’ gibi anı ve..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, 1. TUR OYLAMA VE SONRAKİ SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, TBMM’inde 18 maddelik anayasa değişikliğinin kabul edilmesine yönelik 1. tur oy..
TÜGVA, Genel Başkanı Emanet'ten Vali Aktaş'a Ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. ..
Parmaksız'dan ATO Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti.
NTSO Başkanı PARMAKSIZ, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi PALANDÖKEN ve TÜRK-İŞ Genel Başkan ..
Belediye Başkanı Ünver'den Tarihe Işık Tutan Bir Kitap Daha.
Hazırladığı tanıtım videosu ile kendi sesinden Kapadokya bölgesini tanıtan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 1996..
Başkan Salaş'tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI