Bugun...

"ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/42/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/42/31" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeni..
Birlik Başkanı ÖRDÜ Basın Bayramını Yayınladığı Mesajla Kutladı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hakkında bir k..
Gizligider, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, yayımladığı mesajla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazetec..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BASIN BAYRAMI VE GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, basının, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini s..
Gülşehir'de 15 Temmuz Yürüyüşü Gerçekleştirilecek.
Gülşehir ilçesinde ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri'' kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü bir yür..
PARMAKSIZ ULUSLARARASI YATIRIMCILARLA İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin (YASED) düzenlediği Uluslararası Yatı..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : 15 TEMMUZ DEMOKRASİ TARİHİNİN EN KUTLU DİRENİŞLERİNDEN BİRİSİ’
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “15 Temmuz 2016 gecesi aziz milletimiz verdiği varoluş mücadelesi ile ..
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: “15 Temmuz, Darbeye Karşı Milli Şahlanışın Simgesi Olmuştur”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)’nün asker elbisesi giymiş hainlerince gerçekleştiri..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI