Bugun...

"ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/42/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/42/63" İLE İLGİLİ HABERLER

HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ UKRAYNA’DA
TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile bir..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN ÖĞRENCİLERE OKUL HEDİYESİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle minik öğrenciler okula TRT Çocuk kanalının sevilen kahramanı Pırıl ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI; “MUSTAFA PARMAKSIZ CADDESİNİ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ 1 EYLÜL’DE AÇIYORUZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sıcak asfalt seriminin başladığı Mustafa Parmaksız Caddesi’nin 1 Eylül 2019 Pazar g..
MUSTAFA PARMAKSIZ CADDESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Mustafa Parmaksız Caddesi’nde başlatılan altyapı ve üst yapı çalışmaları bü..
KANADA TİCARET ODASI BAŞKANI KAPADOKYA’DA
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kanada Ticaret Odası Başkanı Goldy Syed Hyder’i konaklamış olduğu Ürgüp İlçesinde ziyaret ..
BELEDİYE EKİPLERİNİN MUSTAFA PARMAKSIZ CADDESİNDEKİ YOĞUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Mustafa Parmaksız Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları hafta sonun..
AK PARTİ NEVŞEHİR İL BAŞKANI YANAR; “TÜRKİYE SEVDASI İLE YAŞIMIZ HEP 18”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Partisi’nin 18. kuruluş yılını büyük bir coşku heyecan ve sevinçle ..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI; “ŞEHRİMİZİN SU SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Arefe günü gece saatlerinden itibaren bazı şebeke hatlarında ve su kuyularındaki ar..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bayramların, millet olma bilincinin en ..
Milletvekili Açıkgöz'den Kurban Bayramı Mesajı.
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ecz. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI