Bugun...

"ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/49/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/49/78" İLE İLGİLİ HABERLER

NTSO’dan İstihdam Seferberliği
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, İşgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak'ta Birlik mesajı verecek.
Nevşehir merkez ve ilçelerinde görev yapan Nevşehir Gazeteciler Cemiyet üyesi basın mensupları, Gazeteciler Cemiyeti'ni..
Parmaksız’dan Diyarbakır ve Şırnak Ziyaretleri.
NTSO Başkanı PARMAKSIZ, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Diy..
Emniyet Müdürü Artunay’dan NTSO’ya Ziyaret
2016 Ekim ayında yeni görevine başlayan Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay iade-i ziyaretler kapsamında Nevşehir ..
NTSO’DAN TOBB NEFES KREDİSİ’NE 5 MİLYON TL
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünd..
Gülşehir Kaymakamı Kayhan'dan Yeni Yıl Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Hasan KAYHAN yeni yıl münasebeti ile mesaj bir yayınladı.
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Sequel Final Toplantısı Ntso'da Yapıldı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde Türkiye’den Nevşehir HBV Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Kapadokya ..
NTSO Başkanı Parmaksız’dan, “KOBİ’LERE NEFES KREDİSİ” Açıklaması
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi olan finansmana erişimde yaşanılan sıkı..
Nevşehir İl Müftüsü ÖZTÜRK'den Mevlit Kandili Mesajı.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK; Rabbimize hamd olsun. Her zaman bizlere mutluluk verecek, huzur verecek, birlik ve ber..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI