Bugun...

"ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/65/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/s/keywords/ntso-baskani-m-arif-parmaksiz-dan-15-temmuz-mesaji/65/47" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YILINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası ned..
TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANI URGENÇ; ÖĞRETMENLİK SAYGIN BİR MESLEKTİR.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Başkanı Tayfur URGENÇ; yazılı basın açıklaması yaptı. Urgenç basın açıklamasında şu ifadelere d..
NGC Başkanı Ekici, Polis Haftası’nı kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, Türk ..
Başkan Eren'den 'Polis Haftası' Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI:“TÜRK POLİSİ, HUZURUMUZUN TEMİNATI”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Polis Teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, halkın can ve ma..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanabilmesinde avukatlarımıza ..
BAŞKAN ARI’NIN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Arı, hukuk sist..
Balak'dan Teşekkür Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisinden Gülşehir 1. sıra il genel meclis üyesi adayı olan ve 31 mart pazar günü gerçekleştirilen ..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk siyasi tarihinin en önemli simalarından Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Sene..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den Teşekkür Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Güşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, 31 mart pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerdeki zaf..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI