Bugun...

"ntso-baskani-parmaksiz-dan-isletmeler-icin-kredi-garanti-fonu-destegi-talebi/s/keywords/ntso-baskani-parmaksiz-dan-isletmeler-icin-kredi-garanti-fonu-destegi-talebi/61" İLE İLGİLİ HABERLER

CHP Nevşehir İl Başkanı ve Yönetiminden NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Pr..
Başkasına Ait  Kredi Kartından Para Çeken Üç Şahıs Tutuklandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir'de başarılı çalışmalarına..
DOMİNİK CUMHURİYETİ'NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ ELİAS SERULLE, BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’YI ZİYARET ETTİ
Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elias Serulle, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı...
BAŞKAN PARMAKSIZ “İLÇE BAZLI TEŞVİK SİSTEMİ” İLE BÖLGEMİZİN ELDE EDECEĞİ AVANTAJLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayınlana..
PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin kundaklanan ..
Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
İTFAİYE ARAZİ YANGINLARI İÇİN UYARDI
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, yaz aylarında sıcaklıkların da etkisi ile oldukça yaygın bir şekilde ..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI