Bugun...

"ntso-yonetim-kurulu-baskani-arif-parmaksiz-kadin-ve-genc-girisimcilerle-bulustu/s/keywords/ntso-yonetim-kurulu-baskani-arif-parmaksiz-kadin-ve-genc-girisimcilerle-bulustu/18" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakkallar Odası Başkan adayı Ulu’dan NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı Ahmet Ulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gaz..
Rektör Aktekin ‘Uluslararası Türk Dünyası Genç Akademisyenler Kongresi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Genç Akademisyenler Birliği tarafından Cu..
NEVÜ Öğrencileri ile Kapadokya Teknopark Firmaları ‘Tanışma Toplantısı’nda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile “Kap..
NEVÜ Kadın Voleybol Takımı 1. Lig’e Yükseldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından ..
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN NTSO’YA ZİYARET
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, MHP İl Ziyaretleri kapsamında''gerçekleşen ''ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 KASIM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. y..
TES ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN KALBİNDE LİDER OLDU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83.Ölüm yıldönümünde hayatı..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 29 EKİM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
NTSO’DA KUYUM TİCARETİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Kuyum Ticareti Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Topla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI