Bugun...

"okul-oncesinde-haftada-5-gun-ucretsiz-yemek-uygulamasi-6-subat-ta-basliyor/s/keywords/okul-oncesinde-haftada-5-gun-ucretsiz-yemek-uygulamasi-6-subat-ta-basliyor/4/s/keywords/okul-oncesinde-haftada-5-gun-ucretsiz-yemek-uygulamasi-6-subat-ta-basliyor/s/keywords/okul-oncesinde-haftada-5-gun-ucretsiz-yemek-uygulamasi-6-subat-ta-basliyor/4/7" İLE İLGİLİ HABERLER

‘SUVEYDA’ FİLMİ ÜCRETSİZ HALK GÖSTERİMİNDE İZLEYİCİYLE BULUŞTU
Nevşehir Belediyesi, 1930'lu yıllarda hafız olmaya çalışan bir çocuğun gözünden Türkiye'nin bir döneminde yaşananları el..
Avanos’ta mezarlık ziyaretçilerine ücretsiz fidan
Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi, Mezarlık ziyaretleri için mahallelerden ücretsiz minibüs seferleri sağlayıp A..
3. Liseliler Öykü Yarışması Başlıyor
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüzün düzenlediği ödüllü “Teknoloji ve İnsan” konulu geleneksel öykü yazma yarışması başlıy..
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Başlıyor.
Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknolo..
YASAKLI IRK KÖPEKLER HAYVAN KASABASI’NDA ÜCRETSİZ KISIRLAŞTIRILACAK
Yasaklı köpek ırklarının kayıt altına alınması ve kısırlaştırılması için verilen süre 14 Ocak'ta sona eriyor. Söz konusu..
ODA AİDATLARINDA YAPILANDIRMA İÇİN SON GÜN 28 ŞUBAT
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, 7256 sayılı Kanun kapsamında aidat yapılandırması içi..
"25 Şubat 2021" Nevşehir İl geneli Koronavirüs Günlük Vaka Sayısı.
Nevşehir İl geneli Koronavirüs günlük vaka tablosu: Hergün bu sayfada...
PINARBAŞI"CİRO KAYBI DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan..
KAPEM Çeşitli Branşlarda Ücretsiz Online Eğitim Veriyor
Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Gençlik Merkezi ve Kapadokya Eğitim Merkezi (Kapem) işbirliği ile Yotube TvNev kanalında o..
TÜRK EĞİTİM SEN’DEN TÜM NEVŞEHİR’E ÇAĞRI YENİ OKUL BİNALARI YAPALIM.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç yaptığı yazılı basın açıklaması ile artık tüm dünyada olduğu gibi Tü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI