Bugun...

"okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/reklam/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/reklam/17" İLE İLGİLİ HABERLER

TEMA Vakfı Nevşehir’de Faaliyetlerine Devam Ediyor
TEMA Vakfı Nevşehir İl Temsilciliğini gönüllü olarak yürüten Orhan Çalık, görevini yeni İl Temsilcisi Arda Çakır’a devre..
YENİ TOKİ BÖLGESİNDE SICAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde oluşturulan Yeni TOKİ bölgesindeki ana yolun sıcak asfaltla düzenlenmesine y..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
YAŞLI VE ÖZEL İNSANLARA İFTAR SERVİSİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi’nin yaşlı, hasta ve özel insanlara yönelik olarak gerçekleştirdiği iftar yemeği dağıtımı devam ediyo..
Uçhisar Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor.
Uçhisar Belediyesi tarafından devam eden yol döşeme çalışmaları kapsamında, Osman Güven Sokak, Park Sokak, Baş Sokak, Al..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü ve Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Referandum Çalışmalarına De..
Milletvekili Gizligider, Halkoylaması Çalışmalarına Gülşehir'den Başladı.
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider halk Oylaması çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçeside ev ziyaretlerinde bulun..
Bims ve Ponza Üreticileri de İstihdam Seferberliğinde.
Ekonomi çevrelerinde ‘Beyaz Altın’ olarak da isimlendirilen Nevşehir’in en önemli yeraltı maden kaynağı konumundaki Bims..
Kardelen Koleji Veli Toplantılarına Tam Gaz Devam Ediyor
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 2. Dönemin Veli Toplantıları Başladı.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmalar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI