Bugun...

"okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/20/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/20/15" İLE İLGİLİ HABERLER

BAHÇELİEVLER ÇOCUK OYUN ALANI VE DİNLENME PARKI YENİLENDİ
Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’ nde bulunan Çocuk Oyun alanı ve Dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Nevşehir İl Müftülüğü işbirliği halinde yürüttüğü kadınlara yön..
Köy Yolları'nda Asfalt Serim İşi Hızla Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan köy yolları asfalt bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı ..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ İLGİ ÇEKMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Ke..
Gülşehir Köyleri'nin Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediliyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan Gülşehir İlçesi Bölükören-Ovaören köy yolları asfalt bakım v..
Uçhisar’da kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Uçhisar Belediyesi, Atatürk Bulvarı (Nevşehir-Uçhisar-Göreme yolu) ve Adnan Menderes Caddesi’nde kaldırım çalışmalarına ..
4 bin Metrekarelik Lider Park Yenileniyor
Güzelyurt Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Lider Parkı’nda yenileme çalışmaları devam ediyor...
Cevher Dudayev Mahallesi’nde Yol Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor
Çağdaş şehir modelinin ortaya konulduğu en önemli yerleşim merkezlerinden biri haline gelen Cevher Dudayev Mahallesi’nde..
Muhteşem Tablo Gibi Tarih Havadan Görüntülendi.
Nevşehir Kalesi etrafında temizlik çalışmaları süren dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde ortaya çıkartılan tari..
Nevşehir Külliyesi’nde Minareler Yükselmeye Başladı.
Nevşehir’in şehir vizyonuna önemli katkılar sağlayacak ve geleceğe aktarılacak en önemli eserler arasında değerlendirile..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI