Bugun...

"okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/8/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/s/keywords/okuryazarlik-seferberligi-calismalari-devam-ediyor/8/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Çarşı ve Mahalle Bekçileri Başarılı Çalışmalarına Devam Ediyor.
Emniyet Müdürlüğü Çarşı ve Mahalle Bekçileri Nar Caddesinde devriye görevleri esnasında bekçilerimizin gören bir şahsın ..
‘Mokisos Antik Kenti 2020’ Arkeolojik Çalışmaları Başladı
Aksaray İli, Helvadere beldesinde bulunan Mokisos (Nora) Antik Kenti'nde Aksaray Müze Müdürlüğü başkanlığında Nevşehir H..
DAHA TEMİZ BİR NEVŞEHİR İÇİN MAHALLELERDEKİ TEMİZLİK KAMPANYASI VE HİZMET SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Nevşehir’i temizlik konusunda da Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri yapma hedefiyle Belediye Başkanı Rasim Arı’nın baş..
Nevşehir Jandarması, Uyuşturucu Operasyonlarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Yasadışı Ekim ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele Kapsamı çalışmalarında; Nevşehir merkez ..
DEVLET HASTANESİ ÇEVRESİ VE ŞİFA MEYDANI’NDA ÇEVRE DÜZENLEME VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce altyapısı yenilenen Nevşehir Devlet Hastanesi çevresi ve Şifa Meydanı’nda ç..
Nevşehir Belediye Spor ’da play-off hazırlıkları devam ediyor
TFF 3. Lig’den 2. Lig’e yükselebilmek için play-off maçlarına çıkacak olan Nevşehir Belediye Spor Kulübü hazırlıklarını,..
Nevşehir'de Koronavirüs Artışı Devam Ediyor.
Çin'in Wuhan kentinden çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını Türkiye genelinde vatandaşların tedbir..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı..
Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim Projesi ile Nevşehir'de Öğrencilere Dijital Okuryazarlık Eğitimi Verdi
Anadolu Vakfı, COVID-19 pandemisi nedeniyle online platforma taşıdığı Değerli Öğretmenim projesi kapsamında Nevşehir’de ..
DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında virüsün yayılmasını önlemek amacıyla her gün şehrin bi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI