Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/19/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/19/34" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Aktekin Kapadokya Üniversitesi’nin Mezuniyet Törenine Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 'Kapadokya Üniversitesi (KÜN) 2022 Sınıfı..
YASİN MERT GÜLEN, YILDIZLAR HALTER ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Yasin Mert Gülen, Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Şampiyon..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
NİSAN AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 40,193 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlügü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
MART AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI'NDA 28.355 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ..
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı'nın 20..
SPORCUMUZ YAĞIZ PALA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BRONZ MADALYA
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala, katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. sü ola..
TEKNOFEST 2022 Başvuruları Başladı: Kapadokya Teknopark’tan Öğrencilere Destek
30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları için başvurular başla..
Vali İnci Sezer Becel ve NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Kapadokya Kız Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ‘Genç..
NEVÜ Öğrencileri ile Kapadokya Teknopark Firmaları ‘Tanışma Toplantısı’nda Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve Kapadokya Teknopark iş birliği ile “Kap..
Gazeteciler Türkiye Barolar Birliğini ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyeti, yeni seçilen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve Yönetimini ziyaret ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI