Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/19/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/19/34" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Konuşmaları’nda Kapadokya Turizmi Konuşulacak
Kapadokya Üniversitesinin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan “Kapadokya Konuşmaları”nda, konunun uzmanları ile “..
Başkan Türker’den Kapadokya’ya davet
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, periler diyarı Kapadokya bölgesine yerli ve yabancı turistleri davet etti. ..
Türkiye’nin ilk yerli balonu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın gökyüzünde kutladı
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde üretilen yerli ve milli ilk sıcak hava balonu 19 Mayıs Ata..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
Kapadokya Konuşmaları’nın İlk Konuğu Prof. Dr. Ahmet Taşağıl
Kapadokya Üniversitesinin başlattığı "Kapadokya Konuşmaları” başlıklı söyleşi programının ilk konuğu Tarihçi, Yazar Prof..
TÜRK EĞİTİM SEN; "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M" DEDİ.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi bir kaç gün önce başlattığı temel gıda ve temizlik maddesi temini kampanyasını sonlandır..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NDEN KISA FİLMCİLERE BÜYÜK DESTEK
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl 29 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Kapadokya Film Festivali, ilk ..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NİN LOGOSU BELİRLENDİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kapadokya Film Festivali’nin logosunu bölgenin simgelerinden yılkı atı, peri b..
KAPADOKYA HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Kapadokya Havalimanında incelemelerde bulunarak, Müdür Se..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Çalıştaya Ev Sahipliği Yaptı
Kapadokya Üniversitesinde Türk ve yabancı akademisyenlerin katılımıyla ‘Tarihi Eserlere Uygun Malzemelerle Dokunmak” baş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI