Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/20/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/20/24" İLE İLGİLİ HABERLER

Çocuğuyla eşinin cezaevinden çıkmasını bekliyor
Nevşehir´de 15 yaşında evlendiği için açılan kamu davası sonucunda eşi cezaevine giren bir çocuk annesi Saadet Yavuz, ye..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye G..
NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI  PARMAKSIZ ve BAŞKAN YARDIMCISI ÖBEKLİ  BAHREYN’DE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in ..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
Müzebüs Eskişehirli öğrencilerle buluşacak!
Rahmi M. Koç Müzesi’nin Gezici Müze Projesi “Müzebüs” Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere ulaşmak için 14.Kez Yollarda..
NEVŞEHİR, ÇOCUK DOSTU ŞEHİR OLMA YOLUNDA ADIM ATTI
Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu( UNİCEF) arasındaki işbi..
Vali AKTAŞ, Kapadokya Genç İş Adamları Derneğini (GİAD) ziyaret etti.
Kapadokya Genç İş Adamları Derneği tarafından Vali AKTAŞ’a Kapadokya bölgesindeki yatırım ve yatırım planları hakkında ..
-Nevşehirliler Destek Verin Bu Ödül Bizim Olsun
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye çapında düzenlenen "Eğitimde En İyiler" yarışmasında finale ..
GİTAR EĞİTİMİNE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden Gitar eğitimlerine gençler büyük ilgi gö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI