Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/26/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/26/4" İLE İLGİLİ HABERLER

NİSAN AYINDA KAPADOKYA HAVALİMANI’NDA 37.125 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine gelen turistler için kolaylık sağlayan Kapadokya Havalimanı..
KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ’NDEN KAPTİD’E ZİYARET
Türkiye’nin bir çok bölgesinden küçük otellerin üye olduğu Küçük Oteller Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik’i..
Anneler ve Çocukları En Güzel Pasta için Yarıştı
Anneler Günü’nü çok özel bir yarışmayla kutlayan Forum Kapadokya’da anneler ve çocuklar, takım halinde en güzel pastayı ..
Şiir Yarışmasında, Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu.
Benim Yetim Kardeşim Şiir Yarışmasında Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Rabia ERTÜRK Türkiye İkincisi Oldu..
Forum Kapadokya’dan Anneler Günü’ne Özel Yarışma
Anneler ve Çocuklar En Güzel Pasta Yarışında; Forum Kapadokya, Anneler Günü’nü çok özel bir yarışmayla kutluyor. ..
Gülşehir; Tuzköy Mahallesi Yolu Üzerinde Trafik Kazası; 2 Yaralı!
Bu sabah saatleri'nde Gülşehir ilçesi; Kapadokya Hava Limanı yolu'nun 5. km sinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı...
NOGDO AB Projesi Yarışması Ödül Töreni
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kapadokya Meslek Yüksek Okulu, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Almanya Duisbu..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
NEHÜ ‘Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ Finallerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Spor Tırmanış Minikler, Küçükler, Gençler, Büyü..
Kardelen Eğitim Kurumları Nevşehir'i Temsil Edecek
Kardelen satranç takımı Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği satranç turnuvasında Nevşehir'i temsil etmeye hazır. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI