Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Ka..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun k..
Türkiye Yarı Finalisti Futsal Takımından Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret
Niğde grubunda yer alan müsabakalarda Çorum ve Gaziantep'i yenerek grup 1.si olan ve Türkiye yarı finallerine girmeye ha..
Dünya Kadınlar Günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kutlanacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart Salı günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’n..
Miraslı Arazisi Olanlar Bu Habere Dikkat
15 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren "6537 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik ..
İşbaşı Eğitim Kursları‏ ile Kursa Katılanlara Sertifika Verilcek.
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün "Avanos'ta faaliyet gösteren Suhan Kapadokya Otel'de, Bakanlıkça, önbüro, kat ..
H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu´nun Hentbol Bölge Turnuvası Başarısı
Karaman´da yapılan Hentbol Bölge Turnuvasında İlimizi temsil eden Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu hentbol takımı grubunda A..
"Benim Yetim Kardeşim" Projesinde Kardelen Koleji Öğrencileri 4 Derece Aldı
Türkiye genelinde düzenlenen ve yetim çocuklara yardım ve dayanışma amacıyla oluşturulan "Benim Yetim Kardeşim" projesin..
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası Kemer'de Sona Erdi
Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası 26 Ocak 2016 tarihinde yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI