Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Menekşe, “Sanayi Esnaflarımız Vakit Türkiye Vakti Diyor”
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem mi..
Kapadokya Teknopark, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesinde
Türkiye'nin en başarılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB), Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
Yargıtay Heyeti Kapadokya Bölgesini Gezdi.
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Yargıta..
Şubat Ayında Kapadokya Havalimanı'nda 19,730 Yolcuya Hizmet Verildi.
DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Şubat ayında Kapadokya H..
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri Buluştu.
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri bir araya gelerek Mustafa Paşa Kapadokya Sanat Müzesi KSMD dernek..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca'dan Vali Aktaş'a Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Sekreteri İbr..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. ..
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Programı
Kapadokya Üniversitesi; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliklerii Program etkinlikleri.
Vali Aktaş, Türkiye Güven Huzur Uygulamasını Denetledi.
Türkiye genelinde ve aynı zamanda İl Merkezi ve İlçelerimizde 33 ekip 212 personelin katılımı ile yapılan Türkiye Güven ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI