Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/30/9" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Yaslıada’  Seyircilerinden Tam Not Aldı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı merhum Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Yassıada’da yaşadıkları son günlerini..
Kardelen Eğitim Kurumları Satranç Takımı Bölge Şampiyonasında Dereceye Girdi
Kardelen satranç takımı Aksaray Bölge turnuvalarında da başarılı olarak dereceye girdi ve yine müsabakalardan eli boş dö..
Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Derinkuyuda Son Yolculuğuna Uğurlanacak.
Mardin Nusaybin ilçesi'nde terörist unsurlar ile Güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada Şehit olan Derinkuyulu Asts..
Kapadokya İl Özel İdareler ve Belediyeler Birliği Toplantısı Yapıldı.
Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği Meclis toplantısı Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında Valilik toplantı s..
İstatistik Bilgi Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliği ile 2015 tarım ve..
Nevşehir İl Müftülüğü, Bayır Bucak Türkmenlerini Unutmadı
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi nin organizasyonu ile Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Gö..
Uluslararası Kapadokya Oryantiring Yarışları Göreme'de Başladı
Türkiye Oryantiring Federasyonu, 2016 faaliyet programında yer alan Bisikletli Oryantiring Dünya Serisi 2. Ayak ve Türki..
Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Mesai Dışı Sağlık Hizmeti Verilmeye Başlandı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Ek Ödeme Daire Başkanlığının 19/01/02016 tarihli mesai dışı çalışma ile ilgili yazısı il..
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
 Genç Basketbolculardan Ünlüer’e  Ziyaret
15-18 Mart 2016 tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Kulüpler arası Genç Kızlar Basketbol Bölgesel Grup Şampiyonasında biri..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI