Bugun...

"oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/37/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/s/keywords/oryantiring-turkiye-sampiyonasi-nda-dereceye-giren-sporculara-kapadokya-tatili/37/15" İLE İLGİLİ HABERLER

GENÇLER KAPADOKYA İÇİN ÇALACAK
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen KAPADOKYA İÇİN ÇAL projesi başlıyor.
Türkiye'de yaklaşık 6.000 hemofili hastası var
Onuncu Hemofili Yaz Okulu, Hemofili Federasyonu (HEDEF) tarafından, Erciyes Talasemi Hemofili Derneği (ERTAHEDER) ev sah..
Nevşehir 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri Türkiye Şampiyonası Finalleri –2’ ye damga vurdu.
19 Mayıs İlkokulu öğrencileri Samsun’da yapılan Spor Tırmanış Minikler, Küçükler ve Gençler Spor Tırmanış Türkiye Şampiy..
NEVŞEHİR 1 KASIM SEÇİMLERİNE GÖRE OYLARINI ARTIRARAK, TÜRKİYE 28.LİĞİNDEN TÜRKİYE 21.LİĞİNE YÜKSELDİ
16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında AK Parti Nevşehir Teşkilatın..
14. KAPADOKYA GELENEKSEL YEMEK FESTİVALİ
Nevşehir'in Göreme beldesindeki festivalde yemek yarışmaları düzenlendi, aşçılar şekil verdikleri bal kabağı ve karpuzla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, “23 NİSAN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN DEMOKRASİYE GEÇİŞ GÜNÜDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ..
Türkiye'nin Zaferine Binlerce Nevşehirli Ortak Oldu
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılan halk oylamasında Türk Milleti’nin elde ettiği zafer, Nevşehir’de binlerce ..
ÜNVER, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ NEVŞEHİR ŞUBE YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu ü..
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır,
Çavuşin, daha güçlü ve aydınlık Türkiye için hazır, birlik ve beraberlik içinde #CumhurbaskanlığıSistemi ne #TekYürekEVE..
Başkan Ünver; “Türkiye Çok Büyük İmtihanın Eşiğinde”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin istikrarı ve çocuklarımızın istikbâli için, 16 Nisan’da yapılaca..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI