Bugun...

"ozel-insanlar/s/keywords/ozel-insanlar/10/s/keywords/ozel-insanlar/s/keywords/ozel-insanlar/10/11/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Özel Sporcular Ödüllerini Rektör Aktekin’den Aldı
Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası atletizm branşında dereceye giren sporculara ödüllerini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üni..
NEVÜ-SBE Dergisi “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” Özel Sayısı Çıkarıyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Dergisi, “Doğal ve Kültürel Miras Turizm..
Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler; Sorumluluk alanlarında bulunan Nevşehir merke..
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI
Nevşehir’de toplu taşıma için özel halk otobüslerini kullanacak olan vatandaşlar, ödemelerini NEVKART’ın yanı sıra temas..
İl Özel İdaresi Köylerdeki Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor!!!
Nevşehir İl Özel İdaresi, su kanalizasyon hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekipler; köylerdeki Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışma..
ÖZEL İNSANLAR JAKEM’İ GEZDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Jan..
Nevşehir İl Özel İdaresi Köylerdeki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı ekipler Merkez ve İlçelere bağlı sorumluluk alanlarındaki köylerde çalışmalara aralıksı..
Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Köylere Hizmet Sunmaya Devam Ediyor!!!
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri; Gülşehir İlçesine Bağlı Eğrikuyu Köy..
İl Özel İdaresi, Sorumluluk Alanındaki Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehiri İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir İl genelinde meydana gelen yoğun k..
İl Özel İdaresi, Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmadı.
Nevşehir'de faaliyet gösteren sahipsiz sokak hayvanlarının barınmasını ve iaşesini sağlayan gönüllü kuruluş Nevşehir sah..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI