Bugun...

"ozel-insanlarla-iftarda-bulustu/s/keywords/ozel-insanlarla-iftarda-bulustu/13/s/keywords/ozel-insanlarla-iftarda-bulustu/s/keywords/ozel-insanlarla-iftarda-bulustu/13/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş İş Adamları ile Buluştu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi tarafından düzenlen..
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, ülke genelinde 81..
 BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER, ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek yö..
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri Buluştu.
Kapadokya Sanayii ve iş Dünyası Federasyonu Dernekleri bir araya gelerek Mustafa Paşa Kapadokya Sanat Müzesi KSMD dernek..
Vali Aktaş, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu  İHL Öğrencileri ile Buluştu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya g..
Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Yılmaz, Futsal Milli Takım Seçmelerine Katılacak
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencisi ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abdu..
Ünlüer'den Özel İnsanlara Ziyaret.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER Antrenörler ve Liderler ile birlikte Okul ziyaretlerine tüm hızıyla..
Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetimi'nden Başkan Ünver'e Teşekkür Ziyareti
Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ..
NEVŞEHİR’İN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Nevşehir Valiliği Özel Kalem Müdürü iken 65 yaşını doldurması nedeniyle, yaş haddinden emekliye ayrılan Nurettin Öğünlü ..
TKB Özendirme Yarışması’nda “Jüri Özel Ödülü” Uçhisar Belediyesi’nin oldu
Tarihi Kentler Birliği’nin kültür mirasını koruma çalışmalarını özendirmek amacıyla düzenlediği “Tarihi ve Kültürel Mira..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI