Bugun...

"porsonl-ile-iftar-yemeginde-bulustu/reklam/s/keywords/porsonl-ile-iftar-yemeginde-bulustu/reklam/6" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİRLİLER ANKARA'DA BULUŞTU
NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Genç Nevşehirliler Derneği Yönetimi tarafından Ankara'da yaş..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ ÜYELERİ “DÜNDEN BUGÜNE HAKLI DAVA-MİLLİ SENDİKA” ADLI EĞİTİM-İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, okul temsilcileri, Nevü-Tes yönetim kurulu..
BAKAN SELÇUK HAYIRSEVER İŞ İNSANLARI VE STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi çalışma ve ziyaretlere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de, Sivil Toplum Kuruluş..
NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARİF PARMAKSIZ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU
NTSO Yönetim Kurulu M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyelerinden oluşa..
Vali Aktaş, İmam Hatipliler ile İftarda Buluştu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Merkez Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize e..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İmam Hatipliler ile İftarda Buluştu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, oğlu Ahmet Aktaş ile birlikte Nevşehir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organiz..
NEVŞEHİR PROTOKOLÜ VE İŞ DÜNYASI, ENERYA KAPADOKYA GAZ DAĞITIM A.Ş İFTARINDA BULUŞTU
Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş tarafından verilen iftar, Nevşehir Protokolü ve iş dünyasının temsilcilerini aynı masa ..
NEVÜ Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) personeli ve aileleri, geleneksel olarak düzenlenen ‘İftar Yemeği’nde bulu..
Lösemili Çocuklar ve Erişkin Kanser Hastaları Ailelerine İftar Programı Düzenledi
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’ın şahsı tarafından lösemili çocuk..
Belediye Başkanı Çiftçi, Personel ile İftar Yemeğinde Buluştu.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gülşehir Belediyesi personeli ile iftar programında biraraya geldi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI