Bugun...

"rektor-aktekin-engelsiz-universite-bayraklari-ni-teslim-etti/iletisim/s/keywords/rektor-aktekin-engelsiz-universite-bayraklari-ni-teslim-etti/iletisim/29/s/keywords/rektor-aktekin-engelsiz-universite-bayraklari-ni-teslim-etti/iletisim/s/keywords/rektor-aktekin-engelsiz-universite-bayraklari-ni-teslim-etti/iletisim/29/9" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili GİZLİGİDER Hafta Sonu Kozaklı İlçe Ziyaretiyle Devam Etti.
Ak Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı ile buluşan GİZLİGİDER, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde ve kö..
Rektör Bağlı’dan Akademik Yükseliş Gösteren Öğretim Üyelerine Tebrik
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademik yükseliş gösteren öğretim üyelerini tebr..
Rektör Bağlı Eğitim-Bir-Sen İstişare Toplantısına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi tarafından düzenle..
Üniversite Öğrencilerinden “Bir Kapakla Umuda Bizlerde Ortak Oluyoruz” Kampanyası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerinin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli bireyler için ‘Bir K..
Tuzköy Mahallesinden Hikmet Özbek Vefat Etti.
Gülşehir İlçe esnaflarından İstanbul Ucuzluk Pazarı'nın sahibi Kamil Özbek'in Babası Tuzköy Mahallesi sakini Hikmet Özbe..
İşadamı Osman Yılmaz'ın Acı Günü.
Gülşehir İlçe esnaflarından Osman Yılmaz'ın Babası emekli maliye memuru Beşir Yılmaz vefat etti.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer’den Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M..
Rektör Bağlı A Haber’de Zeytin Dalı Harekatını Değerlendirdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı A Haber kanalında Memleket Meselesi programında ‘Z..
DİRİLİŞ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLERİ ÜNVER'İ ZİYARET ETTİ
2017-2018 döneminde eğit ve öğretime başlayan Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Demir, Nevşehir Beledi..
ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI TÜRKER BİRLİK BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali TÜRKER ve Yönetim Kurulu Üyeleri Birlik Başkanı İsmail ÖRDÜ' yü makamında ziyaret ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI