Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/iletisim/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/iletisim/30" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağ..
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş Nevşehir’de
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, bir dizi etkinliklere katılmak üzere Nevşehir’e geldi.
Rektör Bağlı Yeni Eğitim-Öğretim Yılının Başarılarla Dolu Bir Yıl Olması Temennisinde Bulundu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılının tüm öğrenciler ..
Milletvekili Açıkgöz, Birlik Vakfı yönetimi ile birararaya geldi.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
Ürgüp'te 30 Ağustos Zafer Bayramı
30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Türkiye genelinde olduğu gibi Ürgüp'te de tören..
Rektör Bağlı Bilimsel İşbirliği Kapsamında ABD’deki Çeşitli Üniversitelerle Görüşmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindeki heyet, bilimsel işbirliği kapsam..
NEVŞEHİR VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI BİRİMLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali İlhami Aktaş Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı; Nevşehir Müzesi, İl Halk Kütüphanesi, Nevşehir Kültür..
İl Jandarma Komutanı Yiğit’ten Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ..
AK Parti Eski Milletvekili Koyuncu’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
23. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazh..
Başkan Yıldız Basınla kahvaltıda bir araya geldi
Nevşehir'de görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanları, Ürgüp Belediyesi tarafından d..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI