Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Kılıç, Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılışına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde Ankara Gölb..
Kapadokya'nın İlk Butik Otel Belgesi Kayakapı’nın
Nevşehir İli Ürgüp İlçesi’nde “Kapadokya’nın Premium Oteli” iddiasıyla hizmet veren Kayakapı Premium Caves – Cappadocia,..
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 2 Kişi Tutuklandı.
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan Ank..
30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıl dönümü Ürgüp'te Törenle Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ürgüp'te tören düzenlendi.
Rektör Prof. Dr. Kılıç'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü münasebetiyle bir Mesaj yayınladı...
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Prof. Dr. Zeynep Aslan’a Teşekkür Belgesi
NGC Başkanı Ekici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan’ı makamında ziy..
BAŞKAN EKİCİ ÜRGÜP’TE DEMOKRASİ MİTİNGİNDE KONUŞTU
Ürgüp’te düzenlenen demokrasi mitinginde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, binlerce kişiye hita..
GAZETECİLER İFTARDA BULUŞTU
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Medya Evinde düzenlenen iftar programında gazeteciler bir araya geldi.
Başkanlardan Rektör Kılıç’a Teşekkür Ziyareti
Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı M..
SEOUL ve BEIJING’de KAPADOKYA ATAĞI!
Türkiye’nin bir çok yöresinde olduğu gibi bu yıl turizm, maalesef Dünya’da eşi benzeri olmayan Kapadokya bölgemizde de t..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI