Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Ünal’a Brifing Verdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a katıldığı ç..
50. Başkanlar Konseyi Toplantısı Kapsamında NEHÜde ‘Medya ve Turizm’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde Nevşehir’de gerçekleştirilen ‘Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50. Başkan..
50. Başkanlar Konseyi İçin Bir Araya Geldiler Gazeteciler, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşeh..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
ÜRGÜP 112 İSTASYONUNA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
Dün gece saatlerinde Ürgüp İlçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler..
Rektör Kılıç, Öğrencilere ‘Kariyer Yolunda’ Tavsiyelerde Bulundu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinde ..
Ürgüp'te sıradışı konferansa yoğun katılım
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın davetlisi olarak Ürgüp'te "Yeni Türkiye ve Ortadoğu" konulu konferans veren Prof...
Ürgüp Belediyesi Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpeği Kurtardı
Ürgüp Belediyesi İtfaiyesi ve Özel Ürgüp Bakım Evi ekipleri tarafından Kavaklıönü mahallesinin arka kısmında bulunan kay..
Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp Hava Durumu
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürg..
Tayvan'ın Ankara Temsilciliği Ürgüp'te Park Yaptıracak
Tayvan'ın Ankara Temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng,Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın oğlunun düğününe ve Kayseri Ticaret ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI