Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/14/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Karaaslan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, 21 aylık görev s..
Ürgüp Belediyesinden Ürgüp temalı Tanıtım Pulu Uygulaması
Ürgüp belediyesi Ptt Matbaasında bastırdığı Ürgüp temalı pullarla koleksiyonlara değer katmaya ve Ürgüp'ü tanıtmaya deva..
Rektör Kılıç, “Üniversitemizin 2014 ve 2015’de Birinci Olması Gurur Verici”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüs..
Ürgüp Belediye Başkan'ı Fahri Yıldız Toprak Tv'ye Konuk Oldu.
Toprak TV'de Çarşamba günleri saat 22.00'da yayınlanan "Tarım ve İnsan" adlı programın yapımcısı Hamiyet Şakar, Ürgüp'te..
Kardelen Koleji Öğretmenleri TUBİTAK Yetkilileri İle Bir Ara Geldi
Kardelen Koleji öğretmenlerine 2016 yılı TUBİTAK projeleri ve bu kapsamda yapılacak çalışmalar hakkında seminer verild..
LİTVANYA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BRUZGA'dan NTSO’ya ZİYARET.
Litvanya ve Türkiye arasındaki ilişkileri artırmak amacıyla Kapadokya’yı ziyaret eden Litvanya Büyükelçisi Audrius Bruzg..
Ürgüp ,Ayvalı-Bahçeli Köprü İnşaatı Kar Kış Demeden Devam Ediyor
Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde yapımı devam eden Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı-Bahçeli köyle..
Ürgüp İlçesinde Sit Alanı Haritaları Tamamlandı.
Ürgüp İlçesinde Sit Alanlarında Kalan Köylerin Halihazır Haritaları Tamamlandı.
Gülşehir'de Trafik Kazası Meydana Geldi. 1 Yaralı;
Gülşehir İlçesi Hz. Ali Camii Önünde Meydana Gelen Trafik Kazası'nda 1 kişi Yaralandı.
Rektör Kılıç; Kazakistan’da ‘Türk Üniversiteleri Tanıtım Günleri’ Fuarına Katıldı
Kazakistan’da düzenlenen ‘Türkiye Üniversite Tanıtım Günleri’ Fuarına katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rek..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI