Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/17/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/17/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
Çemberimde Gül Oya” 81 İl, 81 Kültür.
“Çemberimde Gül Oya “projesi 81 ilin unutulmaya yüz tutmuş kültürel mirasını bir araya getiren bir eTwinning projesidir...
Sezeryen Doğumlar ve Akılcı İlaç Kullanımı Toplantısı Yapıldı
Nevşehir’deki sağlık kurumlarının yöneticileri Nevşehir’deki sezaryen doğumlarının azaltılması ve akılcı ilaç kullanım..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Ka..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Türkiye Yarı Finalisti Futsal Takımından Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret
Niğde grubunda yer alan müsabakalarda Çorum ve Gaziantep'i yenerek grup 1.si olan ve Türkiye yarı finallerine girmeye ha..
Ürgüp Birlik ve Ürgüp VİP Sınava Ücretsiz Taşıyacak
Ürgüp'ten Ürgüp Birlik ve Ürgüp VİP taşıma şirketleri, Nevşehir'e giden ve sınav giriş belgesini gösteren tüm öğrenciler..
Tarım Sigortaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Ürgüp İlçesinde tarım sigortaları bilgilendirme toplantısı yapıldı.
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI