Bugun...

"rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/29/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/s/keywords/rektor-aktekin-urgup-sebahat-ve-erol-toksoz-turizm-meslek-yuksekokulu-ogrencileriyle-bir-araya-geldi/29/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Bağlı, A Haber’de “Memleket Meselesi”ne Konuk Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, A Haber’de canlı yayınlanan “Memleket Mese..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Kurban Bayramı Mesajı
Millet olmanın en temel unsurları; tarih ve gelecek tasavvurunun harmanlandığı ortak kültür değerleridir. Milletimizin ..
Gülşehir Turizm de Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Belediye başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden itibaren önemli adımlar attığı turizm konusunda tanıtım ve altyapı ..
TÜRKİYE DRONE ŞAMPİYONASI 3. ETAP MÜCADELESİ ÜRGÜP’TE
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında Kapadokya’da Ü..
Gülşehir Turizm Derneği Kongre Gerçekleştirdi
Gülşehir’de turizmi geliştirmek için kurulan Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği ilk kongresini ..
BAŞKAN ARI ODA BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (NESOB) tarafından düzenle..
Rektör Bağlı’dan Rektör Karakaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Pr..
Turizm Bölgelerine Yatırım Vaatleri, Gülşehir Sahipsizmi? Sorusunu Akıllara Getirdi
Gerçekleştirilen yerel seçimler öncesi Turizm bölgelerine Yüksek okul ve benzeri vaatlerde bulunan ve yerel seçimler son..
Erol Ünlüsoy Mahallesinden Hayriye Sevim Vefat Etti.
Gülşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Sevim'in Annesi Hayriye Sevim, vefat etti.
Yazar Recep Garip, Rektör Bağlı’yı ziyaret etti
Şair, Yazar ve AK Parti 22. Dönem Adana Milletvekili Recep Garip, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI